Tack!

mar 5, 2024

Som ni säkert vet har vi sedan hösten 2021 kunnat erbjuda vårt nötkött på Almö Livs.

Samarbetet mellan oss kom till stånd i samband med vår nysatsning på köttproduktion. Vår ambition var, är och kommer alltid att vara, att leverera en produkt som saknar motstycke!

Stora ord, hur tänker vi? Jo, vi tror att det är bra att;

  • Producera mat utan bekämpningsmedel och andra kemiska preparat.
  • Maten odlas nära konsumenten, och då menar vi nära på riktigt.
  • Du som konsument via aktivt val vid köp kan göra skillnad på lokal, biologisk mångfald.
  • De betande djuren skapar lokala miljöer värt att fästa ögonen på.
  • Stå för genuin och trovärdig djuromsorg.

Utöver ovan nämnda grundpelare finns givetvis aspekter på själva köttkvalitén. Vår nötfärs innehåller till exempel mycket mindre vatten än ”vanlig” köttfärs. Du som provat vår färs vet säkert vad vi pratar om? Visst känns det bättre att faktiskt betala för kött och inte vatten i butiken?

För oss är det viktigt att värna om och bidra till en hållbar framtid. Det innebär att vi kontinuerligt arbetar för att förbättra vår miljöpåverkan genom hela produktionskedjan. Vi är övertygade om att en transparent produktionsprocess, där vi delar med oss av hur och varför vi gör som vi gör, skapar förtroende och bygger långsiktiga relationer med er konsumenter.

Framöver kommer vårt kött inte längre säljas på Almö Livs, så vad händer nu?

Ja, det bestämmer du! Vi hoppas, och vet, att vi har fått ett antal övertygade anhängare. Stort tack till er alla! Hör gärna av er med synpunkter hur vi ska gå vidare med, i vårt tycke, världens bästa nötkött!

Vi ser fram emot att fortsätta dialogen med er, våra kunder och partners, för att tillsammans hitta de bästa vägarna framåt. Er feedback är ovärderlig för oss och bidrar till att vi kan utvecklas. Tillsammans kan vi göra skillnad och bidra till en mer hållbar och rättvis matproduktion.

Kontakta oss

Telefon: 0304-66 19 13