Hyr lager och förråd på Tjörn, 7 minuter från Stenungsund och Orust

jun 20, 2024

Lager och förråd på Tjörn

På jakt efter ett tryggt och lättillgängligt ställe att förvara dina värdesaker? Hos Myggenäs Gård erbjuder vi en mängd olika miniförråd och minilager som täcker alla möjliga förvaringsbehov.

Våra förrådsalternativ varierar från kompakta 2m², perfekta för att förvara säsongskläder eller sportutrustning, till rymliga 11,5m² enheter som enkelt rymmer större möbler och omfångsrika föremål. Våra förråd på Tjörn är idealiska för dig som kanske behöver frigöra utrymme hemma, eller som söker en säker plats för dina värdefulla ägodelar.

Förråd för konkurrenskraftiga priser och hög tillgänglighet

Vi stoltserar med konkurrenskraftiga priser som börjar på så lite som 450 kr per kvadratmeter. Våra förråd kombinerar ekonomisk effektivitet med bekväm placering för att säkerställa att du snabbt och enkelt kan nå dina tillhörigheter när du behöver dem mest. Vi värdesätter din tid och ditt behov av tillgänglighet, och därför är våra anläggningar tillgängliga för dig dygnet runt, varje dag om året.

Vi hjälper dig hitta ett förråd för dina ändamål!

Om du känner dig osäker på vilket förrådsalternativ som passar bäst för dina behov, oroa dig inte. Vi guidar dig gärna genom vårt sortiment och hjälper dig att hitta den perfekta lösningen. Du kan nå oss direkt på 0304-661913 där vi erbjuder personlig service, eller så kan du använda det bekväma formuläret för att skicka en offertförfrågan direkt.

Att hyra lokal hos oss ska vara bekymmersfritt

Förutom våra standardtjänster strävar vi efter att göra din upplevelse så bekymmersfri som möjligt. Detta innebär att vi regelbundet underhåller våra anläggningar för att säkerställa högsta möjliga säkerhets- och renlighetsstandard. Våra förråd är utrustade med moderna säkerhetssystem som garanterar att dina tillhörigheter är skyddade mot både inbrott och elementen.

Välj Myggenäs Gård för säker och lättillgänglig förvaring i våra förråd och lager på Tjörn. Med ett brett utbud av storlekar och priser har vi en lösning för varje förvaringsbehov. Vi ser fram emot att välkomna dig som en del av vår nöjda kundkrets.

Kontakta oss

Telefon: 0304-66 19 13