ved-myggenas

Ved Göteborg – håll värmen med högkvalitativ ved från Myggenäs Gård

Bor du i Göteborg och vill köpa ved?

Ring Fredrik på 070 – 31 60 003 för pris. Eller kom förbi vår drive-Thru!

Högkvalitativ Ved – Från Tjörn till Göteborg

Varmt välkommen till Myggenäs Gård! Här finner du förstklassig ved, idealisk för både öppna spisar och kaminer. Vi är glada att kunna erbjuda vår noga utvalda och väl torkade ved från Myggenäs till våra kunder i Göteborg. Varje vedträ är färdigt för att användas omedelbart, säkerställande en effektiv och mysig värme i ditt hem.

Vårt sortiment av ved

På Myggenäs Gård anpassar vi vårt utbud till varje kunds unika behov. Vi erbjuder olika typer av ved så att alla kan hitta något som passar. Om du uppskattar björkved för dess höga energivärde och långa brinntid, eller föredrar blandved för en mer flexibel eldning, har vi det du behöver. Vår ved från Tjörn är inte bara av toppkvalitet; den är också färdig för att användas direkt.

Vi är engagerade i att alltid leverera ved som möter de högsta standarderna. Vi ser till att vår ved är ordentligt torkad och redo för användning så snart du behöver den. Genom att förvara veden under optimala förhållanden garanterar vi att den är torr och effektiv, vilket resulterar i en produkt som är enkel att tända och ger en kraftfull och långvarig brasa.

ved säljes på tjörn

Frågor och svar

Vilka typer av ved kan jag köpa från er?

Vi har ett brett utbud av vedsorter för att möta olika behov. Vi erbjuder björkved, känd för sin höga energitäthet och långa brinntid, samt blandved som ger en varierad brännupplevelse.

Kan jag få min ved levererad?

Ja, leverans av ved kan ordnas. Kontakta oss för mer information om leveransalternativ och priser genom att ringa: 070 – 31 60 003.

Kan jag låna en släpkärra för att transportera veden?

Ja, du kan låna en släpkärra kostnadsfritt när du köper ved från oss. Detta gör det enklare för dig att transportera större mängder ved. Ring: 070 – 31 60 003 för mer information.

Behöver jag bo i närheten av Tjörn för att köpa ved?

Absolut inte! Vi säljer ved hela vägen från Uddevalla till Göteborg. Är du i närheten kan du komma förbi vår Drive Thru, ring annars 070 – 31 60 003.

Drive-thru för Ved – bekvämt för dig som kund i Göteborg

Vi strävar efter att göra vedköpet så bekvämt som möjligt för våra kunder. Därför erbjuder vi nu en Drive-thru där du enkelt kan stanna till och köpa ved direkt från bilen. Välj så många säckar som du behöver och betala smidigt via Swish. Snabbt, enkelt och effektivt!

Vi hjälper dig i Göteborg att hålla värmen med ved från Myggenäs Gård

Välj vår gård för din ved och upplev skillnaden med vår högkvalitativa, lokalt producerade ved som är både hållbar och effektiv. Med vårt breda sortiment av vedtyper kan vi garantera att du hittar det bästa alternativet för dina uppvärmningsbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla värmen denna vinter!