ved-myggenas

Ved Orust – håll värmen med högkvalitativ ved från Myggenäs Gård

Bor du på Orust och vill köpa ved?

Ring Fredrik på 070 – 31 60 003 för pris. Eller kom förbi vår drive-Thru!

Högkvalitativ Ved från Tjörn till Orust

Välkommen till Myggenäs Gård! Hos oss finner du högkvalitativ ved som är perfekt för både brasvärmare och kaminer. Vi är glada att kunna erbjuda ved från Myggenäs Gård även till våra kunder på Orust. Vår ved är noggrant torkad och förberedd för omedelbar användning, vilket säkerställer en bekväm och effektiv uppvärmning av ditt hem.

Vårt utbud av ved

Vi vet att varje kund har unika behov, och därför erbjuder vi ett varierat utbud av vedsorter. Oavsett om du söker björkved för dess höga energiinnehåll och långa brinntid, eller blandved för en mångsidig brännupplevelse, har vi något som passar dig. Vår ved från Tjörn håller inte bara högsta kvalitet utan är också klar för användning direkt.

För att garantera att vår ved alltid håller högsta standard, ser vi till att all ved är noggrant torkad och förberedd för omedelbar användning. Veden lagras under optimala förhållanden för att bevara sin torrhet och effektivitet, vilket gör att du alltid kan njuta av lättantändlig och kraftigt brinnande ved.

ved säljes på tjörn

Frågor och svar

Vilka typer av ved kan jag köpa från er?

Vi har ett brett utbud av vedsorter för att möta olika behov. Vi erbjuder björkved, känd för sin höga energitäthet och långa brinntid, samt blandved som ger en varierad brännupplevelse.

Kan jag få min ved levererad?

Ja, leverans av ved kan ordnas. Kontakta oss för mer information om leveransalternativ och priser genom att ringa: 070 – 31 60 003.

Kan jag låna en släpkärra för att transportera veden?

Ja, du kan låna en släpkärra kostnadsfritt när du köper ved från oss. Detta gör det enklare för dig att transportera större mängder ved. Ring: 070 – 31 60 003 för mer information.

Behöver jag bo i närheten av Tjörn för att köpa ved?

Absolut inte! Vi säljer ved hela vägen från Uddevalla till Göteborg. Är du i närheten kan du komma förbi vår Drive Thru, ring annars 070 – 31 60 003.

Drive-thru för Ved – Bekvämt för Kunder på Orust!

För att göra det så smidigt som möjligt för alla våra kunder att handla ved hos oss så har vi nu en Drive-thru där du kan stanna till och köpa ved. Du tar så många säckar du behöver och betalar sedan via swish. Snabbt och enkelt!

Vi hjälper dig på Orust att hålla värmen med ved från Myggenäs Gård

Välj Myggenäs Gård för din vedförsörjning och upplev skillnaden med högkvalitativ, lokalproducerad ved som är både hållbar och effektiv. Med vårt breda utbud av vedsorter, kan du vara säker på att hitta den perfekta veden för dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla värmen i vinter!