ved-myggenas

Ved Tjörn – håll värmen med högkvalitativ ved från Myggenäs Gård

Intresserad av ved från tjörn?

Ring Fredrik på 070 – 31 60 003 för pris. Eller kom förbi vår drive-Thru!

Ved Tjörn – Din Källa till Effektiv Uppvärmning

Välkommen till Myggenäs Gård på Tjörn, hos oss hittar du förstklassig ved från Tjörn, perfekt för brasvärmare och kaminer. Vi är stolta över att kunna erbjuda ved från Tjörn till konkurrenskraftiga priser. Vår ved är noggrant förberedd för att du ska kunna använda den direkt, vilket garanterar en bekväm och effektiv uppvärmning av ditt hem.

Vårt utbud av ved

Vi förstår att varje kund har unika behov, och därför erbjuder vi ett brett utbud av vedsorter. Oavsett om du behöver björkved för sin höga energitäthet och långvariga brinntid, eller blandved för en varierad brännupplevelse, har vi något som passar dig. Vår ved från Tjörn är inte bara av högsta kvalitet, utan också redo för användning direkt.

För att säkerställa att vår ved alltid är av bästa kvalitet, ser vi till att all vår ved är ordentligt torkad och förberedd för omedelbar användning. Veden lagras under optimala förhållanden för att behålla sin torrhet och effektivitet, vilket gör att du kan njuta av en lättantändlig och kraftigt brinnande ved varje gång.

ved säljes på tjörn

Frågor och svar

Vilka typer av ved kan jag köpa från er?

Vi har ett brett utbud av vedsorter för att möta olika behov. Vi erbjuder björkved, känd för sin höga energitäthet och långa brinntid, samt blandved som ger en varierad brännupplevelse.

Kan jag få min ved levererad?

Ja, leverans av ved kan ordnas. Kontakta oss för mer information om leveransalternativ och priser genom att ringa: 070 – 31 60 003.

Kan jag låna en släpkärra för att transportera veden?

Ja, du kan låna en släpkärra kostnadsfritt när du köper ved från oss. Detta gör det enklare för dig att transportera större mängder ved. Ring: 070 – 31 60 003 för mer information.

Jag bor inte på Tjörn, kan jag ändå köpa ved av er?

Absolut! Vi säljer ved hela vägen från Uddevalla till Göteborg. Är du i närheten kan du komma förbi vår Drive Thru, ring annars 070 – 31 60 003.

Besök vår Drive-thru för ved från Tjörn!

För att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder att handla ved hos oss så har vi nu en Drive-thru där du kan stanna till och köpa ved från Tjörn. Du tar så många säckar du behöver och betalar sedan via swish. Snabbt och enkelt!

Vi hjälper dig att hålla värmen med ved från Tjörn

Välj Myggenäs Gård för din vedförsörjning och upplev skillnaden med högkvalitativ, lokalproducerad ved som är både hållbar och effektiv. Med vårt breda utbud av vedsorter, kan du vara säker på att hitta den perfekta veden för dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla värmen i vinter!