ved-myggenas

Ved Uddevalla – håll värmen med högkvalitativ ved från Myggenäs Gård

Bor du i Uddevalla och vill köpa ved?

Ring Fredrik på 070 – 31 60 003 för pris. Eller kom förbi vår drive-Thru!

Högkvalitativ Ved från Tjörn till Uddevalla

Välkommen till Myggenäs Gård! Vi erbjuder högkvalitativ ved som passar utmärkt till både öppna spisar och kaminer. Vi är stolta över att kunna tillhandahålla vår ved från Myggenäs även till kunder i Uddevalla. Vår ved är väl torkad och redo för direkt användning, vilket garanterar en behaglig och effektiv uppvärmning av ditt hem.

Vårt utbud av ved

Vi förstår att varje kund har specifika behov, och därför erbjuder vi ett brett urval av vedtyper. Vare sig du föredrar björkved för dess höga energivärde och långa brinntid eller önskar blandved för en flexibel eldningserfarenhet, kan du hitta det hos oss. Vår ved från Tjörn är inte bara av högsta kvalitet, den är också redo att användas direkt.

Vi garanterar att vår ved alltid uppfyller högsta möjliga standarder. Vi ser till att all vår ved är väl torkad och redo för omedelbar eldning. Genom att lagra veden under ideala förhållanden säkerställer vi dess torrhet och effektivitet, vilket ger dig ved som är lätt att tända och som brinner kraftfullt.

ved säljes på tjörn

Frågor och svar

Vilka typer av ved kan jag köpa från er?

Vi har ett brett utbud av vedsorter för att möta olika behov. Vi erbjuder björkved, känd för sin höga energitäthet och långa brinntid, samt blandved som ger en varierad brännupplevelse.

Kan jag få min ved levererad?

Ja, leverans av ved kan ordnas. Kontakta oss för mer information om leveransalternativ och priser genom att ringa: 070 – 31 60 003.

Kan jag låna en släpkärra för att transportera veden?

Ja, du kan låna en släpkärra kostnadsfritt när du köper ved från oss. Detta gör det enklare för dig att transportera större mängder ved. Ring: 070 – 31 60 003 för mer information.

Behöver jag bo i närheten av Tjörn för att köpa ved?

Absolut inte! Vi säljer ved hela vägen från Uddevalla till Göteborg. Är du i närheten kan du komma förbi vår Drive Thru, ring annars 070 – 31 60 003.

Drive-thru för Ved – bekvämt för dig som kund i Uddevalla

För att göra det så smidigt som möjligt för alla våra kunder att handla ved hos oss så har vi nu en Drive-thru där du kan stanna till och köpa ved. Du tar så många säckar du behöver och betalar sedan via swish. Snabbt och enkelt!

Vi hjälper dig i Uddevalla att hålla värmen med ved från Myggenäs Gård

Välj vår gård för din vedleverans och märk skillnaden med vår högkvalitativa, lokalt producerade ved som är både hållbar och effektiv. Med ett omfattande urval av vedtyper garanterar vi att du hittar det perfekta alternativet för just dina uppvärmningsbehov. Vi ser med glädje fram emot att assistera dig att hålla dig varm denna vinter!