mountainbike

Hållbar gaturenhållning för alla säsonger

Effektiv snöröjning, noggrann maskinsopning och professionell kantklippning

Gaturenhållning på Myggenäs Gård

På Myggenäs Gård är vi stolta över att erbjuda en omfattande tjänst inom gaturenhållning, som sträcker sig från effektiv snöröjning och halkbekämpning till noggrann maskinsopning och kantklippning. Med vår erfarenhet inom området garanderar vi högkvalitativa lösningar som möter både privatpersoners och kommuners behov.

Snöröjning/halkbekämpning

Inom området snöröjning/halkbekämpning har vi under åren skapat oss en ledande position genom erfarenhet och en stor portion serviceanda. Under vintersäsongen har vi, inom en timme, upp till tjugo enheter startklara för snöröjning och halkbekämpning. Vår största uppdragsgivare är för tillfället Göteborgs stad, men mångåriga samarbeten finns också med alla större vägföreningar på östra Tjörn. T.ex. Myggenäs, Höviksnäs och Mjörns vägföreningar.

Maskinsopning

Vi har rätt maskin för rätt uppdrag. Maskinsopning kan för många vara synonymt med sandupptagning (vårstädning). Självfallet är detta även för oss en stor bit av maskinsopningen. Men vi har även specialanpassade sopmaskiner för underhållssopning i fastighetsbestånd, lager- och magasinsbyggnader. Vi erbjuder även alla typer av kompletterande sopning såsom framsopning och ogrässopning. Mekanisk ogräsbekämning i kantsten kan varmt rekommenderas som alternativ till kemisk bekämpning.

“Jag är boende i Marstrand och om jag såg rätt så var det era maskiner och personal som städade gatorna här i går, jag ville bara framföra mitt stora tack för ett fint arbete!!

Jag har aldrig sett så rena gator efter vårstädning någonsin, bra jobbat!!”

Kantklippning

Vi utför slänt- och dikeskantklippning. Dikeskantklippning med 6-meters arm eller bakmonterad sidoförskjuten utrustning vilket gör att vi kan åta oss även större uppdrag.